Els nostres tractaments

Amb cera de roll-on i bandes de paper. Depilem cames senceres i braços amb aquesta tècnica.
Cera Calenta de baixa fusió – Amb cera de la millor qualitat fabricada exclusivament per a nosaltres, depilem qualsevol part del cos. L'experiència ens ha especialitat en la zona íntima i perianal, aconseguint el mínim dolor i resultats excel·lents. Llarga duració, antial·lèrgica.
Excel·lent cura d'hidratació a mans i peus. Alleuja dolors d'artrosi i reuma.
Esmalt semi permanent de llarga durada i brillantor assegurada fins el darrer dia. Fàcil de treure i no perjudica en absolut l'ungla. Varietat de colors. Excel·lent qualitat.
Eliminar dureses, callositats, ulls de polls, tallat i llimat d'ungles, retirar cutícules, tallar repelons, tractar l'ungla si li cal, massatge complet d'hidratació o nutrició segons el cas a tot el peu i taló fins mitja cama i esmaltat curós i precís de les ungles. Primeres marques.
Llimar, retirar cutícula i esmaltar.
Tallar i llimar ungles, retirar cutícules, tallar repelons, reparar l'ungla si cal amb tractament específic, massatge a les mans d'hidratació o nutrició segons el cas i esmaltat curós i precís. Primeres marques.
Depilació amb pinces de les celles donant forma estudiada segons la cara i faccions de cadascuna.
Una a una, amb precisió i eficàcia. Efecte a demanda: espectacular, sexy, natural... Arrissades, negres, precioses! Tria el volum i la llargada.
Les pestanyes queden negres i espesses i arrissades durant tres setmanes.
Tenyim les pestanyes amb tint amb oli d'argan, el color dura brillant fins el darrer dia. Durada aproximada de 30 dies. Efecte totalment natural.
Arrissem les pestanyes amb productes que protegeixen la pestanya i l'embelleixen, Durada 30 dies aproximadament. Efecte totalment natural.
Classes d'auto maquillatge personalitzades.
Maquillatges exprés, de festa, de carnestoltes, de núvia.
Tractament que aconsegueix hidratar, oxigenar, revitalitzar, i regenerar les cèl·lules del nostre cos des de l'interior, rejovenint cadascuna de les cèl·lules tractades. Remodement dels glutis, fermesa de la zona abdominal, reducció de les cartutxeres, reducció de la flacciditat a braços, abdomen o cuixes, tractament pre i post liposucció, reducció dels edemes, reducció de les cicatrius... Es un excel·lent reductor reafirmant.Extraordinari.
Sorgit de la fusió entre el quiromassatge i el Lomi-Lomi, massatge d'origen hawaià. Realitzat gairebé exclusivament amb els avantbraços mentre es balanceja el cos. El cervell rep aquestes sensacions i respon produint neurotransmissors que aporten un gran benestar general.
Tècnica manual clau en el tractament dels edemes limfàtics. En els teixits sans potencia l'acció del sistema limfàtic. Redueix el volum per l'acumulació dels líquids estancats des del primer massatge.
Ritual de purificació: el renaixement d'una nova pell a base d'exfoliació amb gomage sec de flor de loto, te blanc, hibiscus i pòlvores de bambú i jojoba, embolcalls d'algues calent, i cremes per efectuar el massatge a base de vitamina E, mantega de Karité, complex hidratant de Pantenol i olis essencials calents. Senzillament Inoblidable.
Una hora per deixar-nos cuidar i posar al seu lloc l'estrès.
Com el seu nom indica, massatge realitzat entre dues esteticistes per produir un estat plaent immillorable i excel·lir si es pot el benestar.
Per a peus adolorits, amb fascitis plantar, dits martell...
Massatge fet amb les mans, amb metodologia i rigor per tal de descontracturar, alleugerir el dolor, moure teixits, activar la circulació, treure punts gatell, etc.
Tractament per les cames pesades i cansades.
Ideal per aquelles persones que necessiten un ajut específic per recuperar la musculatura i no els hi agrada el gimnàs!
Tractament manual a base de massatge especific per moure teixit adipós, modelador i allisador. Resultats excel·lents.
Com l'anterior però només a una zona com esquena, cames, braços...
Exfoliació en sec de totes les cèl·lules mortes de la pell de tot el cos mitjançant un massatge de fricció en sec vigorós i euforitzant per acabar en un deliciós massatge d'hidratació absoluta relaxant i plaent.
Amb peeling en sec , vapor, extraccions, desinfecció, mascareta i massatge d'hidratació.
Per tornar a tenir els pits ferms i al seu lloc, tractament molt indicat per la gent jove que ha tingut sobtats canvis de pes o després d'haver alletat una criatura. Resultats excel·lents.
Tractament per la zona de l'escot i el coll que tracta el seu envelliment recuperant-ne la fermesa i tibantor. Resultats excel·lents.
Bandes terapèutiques adhesives que ajuden al manteniment del tractament i a la recuperació del pacient.
Rehabilitació, tractament del dolor, Rehabilitació del sol pelvià, tractament post part, tendinitis, fascitis, epicondilitis, etc.
Tractament d'efecte immediat. Els millors aparells per als millors resultats, tracta la flaccidesa, les arrugues, les bosses, la pèrdua del volum dels llavis, la recuperació de l'òvul de la cara, els solcs naso-genians, l'aspecte serè, ferm i jove de la cara... des del primer dia.
Lifting facial japonès, que segueix els punts d'acupuntura i els seus meridians, ideal per pujar els rostres despenjats per l'edat o per gran pèrdua de pes. Massatge contundent, vivificant, energitzant amb resultats espectaculars.
Massatge realitzat amb les mans indicat per tractar qualsevol afecció, incloent-hi el dolor.
Exfoliació de les cèl·lules mortes de la pell amb una crema especifica, efectuat en sec per a obtenir els millors resultats. Neteja i afina la pell.
Tractament de laboratoris Acadèmie, amb gran poder antioxidant i acció regeneradora i reafirmant. Un autentic remodelador de les línies del rostre. Ideal també per pells greixoses pel seu efecte astringent i matisador.
Amb peeling en sec, vapor, extraccions, desinfecció, mascareta calmant i massatge d'hidratació, com tota la vida i amb la màxima higiene.
Com una neteja de cutis però amb total desinfecció i el saber fer de la fundadora de la marca que garanteix la cura de l'afecció.
Donem a la pell allò que li cal un cop està neta, depenent de cada cas tractarem la falta de nutrició, d'hidratació o qualsevol altre mancança.
Tractament per les pells deshidratades que aconsegueix reparar-les immediatament
Seguint el mètode Vodder, es desinflen les bosses dels ulls i la cara, reconduint la limfa que es trobava estancada. Descogestiona i relaxa les faccions.
Tractament tòpic que aconsegueix reduir les arruguetes i els efectes de l'involució cutània, retornant a la pell l'elasticitat, la fermesa i l'hidratació.
Alfa hidroxiàcids i betahidroxiàcids, conegut el primer vulgarment per àcid glicòlic, làctic i cítric i el segon per àcid salícilic. Consisteix en l'aplicació d'aquestes solucions químiques per tal d'eliminar les capes superficials danyades de la pell, traient doncs petites marques, taques i imperfeccions.